Biolight


Det är någonting med ljuset som får hästarna att må bättre!
Vi använder Biolight till våra hästar i både avhjälpande och förebyggande syfte och är även återförsäljare av produkten.

Om du vill kan vi även behandla din häst med Biolight.
Alternativt kan du köpa din egen Biolight av oss genom att kontakta Moa på
tel. 070 26 59 084 eller maila moa@ovratorp.com

Att ljus har en läkande effekt är välkänt sedan länge.Till exempel använder NASA ljusbehandlingar för att påskynda astronauters läkning och i sjukvården används ljus vid läkning av olika sår, läkning efter plastikkirurgi, belastnings- och förslitningsskador och inflammationer.
Ljusbehandling används även med mycket goda resultat på hästar. Biolight är en modern medicinteknisk behandlingsmetod som med hjälp av pulserande ljus av specifika våglängder ger hästen smärtlindring, läkning, prestationsförberedande och borttransport av slaggprodukter. Metoden är väldokumenterad och unik i sitt slag tack vare speciellt sammansatta behandlingsprogram som är betydligt mer effektiv än enstaka våglängder. Behandlingen utförs utvärtes, smärtfritt och utan biverkningar – direkt av hästskötare i stallet.

Det finns också några andra välkända ryttare och kuskar inom hästsporten som använder Biolight i sin verksamhet. T.ex. Stig H Johansson, Royne Zetterman och Patrik Kittel. 

Recent Posts